Faciliteiten

Camping Jachthaven Briltil Zuidhorn faciliteitenAls haven hebben wij u verschillende faciliteiten te bieden, zowel voor onze passanten als onze reguliere klanten.

Faciliteiten voor passanten
Mocht u een paar dagen bij ons doorbrengen, dan beschikken wij over ruime ligplaatsen langs graszijde met toegang tot elektra. Ook kunt u gebruik maken van de ruime toiletten en douches.

Tevens bieden wij een zon- en speelweide, waar u volop kunt genieten van het mooie zomerse weer terwijl uw kinderen veilig aan het spelen zijn. En ook uw trouwe viervoeter wordt niet vergeten, daarvoor beschikken wij over een hondentoilet.

Tenslotte hoeft u ook niet ver te reizen om even een hapje te eten of wat te drinken. Dit alles kan in ons havenpaviljoen. Hier kunt u dineren en snacks afhalen in de avond, maar u kunt ook alleen een drankje nuttigen op het terras aan het water en uw kind (of uzelf) verwennen met een ijsje. Hier bevindt zich tevens ons havenkantoor.

Camping Jachthaven Briltil Zuidhorn trailerhellingFaciliteiten voor vaste gebruikers
Buiten de reguliere ligplaatsen bieden wij u ook de mogelijkheid tot winterberging, zowel binnen als buiten, waar u onder andere kunt klussen aan uw boot. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op en laat u verrassen door de aantrekkelijke prijs.

Voor de trailerbare boten beschikken wij over een trailerhelling, en voor 5 euro gaat uw boot zowel erin als eruit.

Ook bieden wij u een ruime parkeergelegenheid, waar u gratis gebruik van mag maken. Tot slot zijn wij in het bezit van een watertapplaats.